maandag 28 november 2011

Effe bijkletsen

Zo, hier ben ik weer. Ik heb heel wat te vertellen en te laten zien.


Hier is de trui van Thomas klaar en heeft hij hem even aan voor de foto.
Hij kijkt op de foto niet zo vrolijk, maar hij is heel blij met de trui.

Ook heeft Thomas zijn B zwemdiploma gehaald, nu is alleen Daphne nog bezig. Hopelijk mag ze 10 december afzwemmen
Kyra is naar de kapper geweest, nou ja, ik heb gewoon zelf het scheerapparaat  in de hand genomen. Mevrouw bleef met behulp van DH goed stil zitten, het was voor haar de eerste keer. Kyra is 2 weken geleden ook alweer een jaar geworden.


Daphne, Thomas en ik zijn op een zondag naar het fort hier verderop gefietst. Het was een koude, mistige dag en de wind kwam ook nog uit het oosten over de rivier heen. Maar leuk was het wel.












Natuurlijk zijn we ook Sinterklaas wezen inhalen, wat nog niet helemaal meeviel. De zwarte Pietenboot zat door alle pakjes en de lage waterstand van de rivier vast, niet erg, maar toen kon de stoomboot met Sinterklaas niet aanmeren. Sint heeft met zijn boot eerst de Zwarte Pietenboot los moeten trekken, wat gelukkig lukte.

Hier was het nog heel vroeg, later stonden er heel veel mensen achter ons, om over de fietsen maar niet te praten:-)
Thomas vond het heel bijzonder voor zo'n oude man, dat die nog wist dat ze een tweeling zijn. Staat vast in het grote boek:-)
Daphne gelooft nog hevig, maar Thomas begint te twijfelen. Vorige week zei hij, dat hij dacht dat wij de schoencadeautjes in de schoen doen, want de kachelpijp is veel te smal. We hebben maar gezegd dat dat klopte, maar volgens Thomas is pakjesavond wel echt.....want dan klop Piet op de deur en staat er ineens een zak of doos met pakjes.

Ik heb niet zo heel veel aan het quilten gedaan. mijn SSCS is vorige week weg gegaan, mag ik helaas nog niets van laten zien. Net als de Kerstruil, die is ook weg en zelf heb ik hem ook al ontvangen. Dat kan ik op 2e kerstdag laten zien.
Wat ik wel kan laten zien, zijn de hartjes die ik voor de verjaardag van een vriendin heb gemaakt. Zelf vind ik ze superleuk geworden en zij vond ze gelukkig ook leuk


En afgelopen zaterdag waren Daphne en Thomas jarig. Ze zijn weer super verwend met mooie cadeaus en deze mooie en lekkere taarten. Het was gewoon zonde om ze aan te snijden.






Gisteren zijn we nog naar het Sinterklaasspektakel hier in de stad geweest met een optreden van clown Bassie, was een leuke dag weer.

Voor vandaag heb ik weer genoeg verteld.
Tot de volgende keer en een hele fijne dag,

Annelies

zaterdag 26 november 2011

8 jaar

Vandaag worden deze 2 al weer 8 jaar. Wat gaat de tijd snel.
Het weer was toen wel heel anders, het was een donkere dag met regen.

Allemaal een fijne dag en binnenkort kom ik weer kletsen op mijn blog.

Annelies

dinsdag 8 november 2011

Bedankt

Allemaal bedankt voor de lieve reacties, dat doet een mens heel erg goed.
Het gaat nog steeds niet lekker met me, dat zal ook nog wel een hele tijd duren. Ik ga hier op het blog niet vertellen wat er aan de hand is, maar ik kan wel vertellen dat het niet met de gezondheid heeft te maken.

Ik hoop jullie gauw weer te "vervelen" met mijn blogjes.

Tot blogs,

Annelies

vrijdag 4 november 2011

Slecht

Op het ogenblik gaat het helemaal niet goed met me, over het hoe en waarom kan en wil ik hier niet vertellen.
De komende tijd heb ik geen puf om iets te schrijven hier, hopelijk voel ik me snel beter en  dan kom ik weer terug.