dinsdag 25 augustus 2009

Murphy







Onze katten krijgen 's avonds als wij naar bed gaan een beetje blikvoer. Gisteravond kwam Murphy niet eten, nu gebeurde dat wel vaker, dus niets vreemd.
Toen DH boven op onze slaapkamer ging kijken of Mup daar soms lag te slapen, vond hij hem lekker slapend.....dacht hij. Maar helaas was Murphy overleden.







Murphy was onze oudste kat en zou over een paar weken 15 jaar geworden zijn.
Het is een mooie leeftijd voor een kat.

Rust zacht, lieve Mup

vrijdag 21 augustus 2009

SBS

In januari 2008 ben ik begonnen met de SBS.
Ik doe in vlagen blokken maken en ik heb er nu bijna 50 klaar.Dit zijn de eerste 5 die ik gemaakt heb.
Op het moment ligt de SBS weer even stil

woensdag 19 augustus 2009

Quilt voor Daphne

Hier is de vakantie ook al weer voorbij. Maandag begint de school ook weer, dus dan moeten we weer in het ritme van de tijd.

Een paar weken geleden ben ik begonnen om een quilt voor mijn dochter van 5 te maken. Ze heeft zelf meegeholpen om de stofjes uit te zoeken. En het is heel verrassend geworden wat de kleurkeuze van een 5 jarig meisje is, namelijk.....ROZE.


Het zijn lapjes uit de serie van Moda, love is in the air, aangevuld met lapjes uit de voorraad en een te klein bloesje.

zondag 2 augustus 2009

Zondag 2 augustus 2009

Wat een weer vanochtend, ik ben maar heerlijk gaan stitchen aan mijn Wish quilt.
Vanmiddag, toen het weer wat opklaarde, zijn we naar "de Plantage" geweest. Dat is een mooi park hier in de stad, waar ze ook een volière hebben en een hertenkamp.



Zonsopgang


Vrijdag 31 juli 2009


Vandaag zijn we met de kinderen en onze Hollandse Herderpup Quinty naar de Lek gelopen. Wat vonden ze dat spannend. Ze hebben heerlijk met zand en water gespeeld, en wij hebben er heerlijk naar zitten kijken.

zaterdag 1 augustus 2009

Zomervakantie

Ook wij hebben nu vakantie, al zijn we gewoon thuis en gaan we lekker dagjes uit.
Afgelopen donderdag zijn we naar Doesburg geweest bij Atelier Bep. Wat een schattig winkeltje is dat. Ik heb dus weer genoeg gekocht, allemaal rode lapjes voor mijn Wish quilt waar ik mee bezig ben.